Werking

december 31, 2017 zwemlessen@yahoo.com
  • Kinderen worden door de ouders begeleid tot op de 1ste verdieping en komen tijdig aan (vanaf 10 minuten voor aanvang van de les).
  • Op de inkomkaart, die u bij de betaling ontvangen heeft, vindt u de data van de lessenreeks. Laten afstempelen aan de kassa is niet meer nodig.
  • Op de pictogrammen (bij aankomst op 1ste verdieping) kan u nakijken in welke groep uw kind zwemt en opvolgen of uw kind van kleur verandert.
  • De kinderen dienen voor aanvang van de les het toilet te bezoeken (de lesgever kan de les hiervoor niet onderbreken). Ouders van de rode visjes, hou hier a.u.b. zeker rekening mee !
  • Op de pictogrammen kan u bij aankomst op de 1ste verdieping nakijken in welke kleur uw kind zwemt. Tevens kan u opvolgen of uw kind van kleur verandert. Check dit zeker bij de start van een nieuwe lessenreeks (Na een hele lessenreeks schuiven de meeste kinderen door naar een hoger niveaugroepje, soms is dat naar een andere kleur : rood naar geel, geel naar groen, groen naar blauw).

    Ouders hebben toegang tot de kleedkamers en kunnen hun kind helpen met omkleden voor en na de zwemles. De kinderen worden door de lesgevers opgehaald in de aangeduide kleedkamer en na de zwemles teruggebracht.

    Aangezien sommige kleedkamers te klein zijn voor alle kinderen kan u uw kind helpen met omkleden buiten de kleedkamer, bv in een individueel kleedhokje. Zorg er voor dat uw kind op tijd aanwezig is in de juiste kleedkamer (BADMUTS !).

  • Onze lesgevers vragen uitdrukkelijk dat de kinderen de aanwezigheid van de ouders in de Playoff’s Sportsbar niet merken, zodat ze niet afgeleid worden tijdens de zwemles. Foto’s nemen of de zwemmertjes filmen van daar is niet toegelaten.