Babyzwemmen

december 30, 2017 zwemlessen@yahoo.com
Wat?

Op een speelse manier het water leren ontdekken kan voor kindjes van 4 maanden tot 3 jaar.

Hoe jonger een kind leert wennen aan het water, hoe sneller en gemakkelijker het zich aanpast aan het water en aan het zwembad.
Baby’s eten beter, slapen beter en hun bewegingsvaardigheden worden sneller ontwikkeld.
De watertemperatuur van het instructiebad bedraagt steeds 32 °C. Dit is ruim voldoende voor baby’s en kleine kinderen.

Wanneer?

De lessen babyzwemmen vinden steeds plaats op donderdagavond van 17u30 tot 18u (sessie 1) en van 18u tot 18u30 (sessie 2). Het volgen van 2 sessies na elkaar is eveneens mogelijk. De lessen gaan niet door in vakantieperiodes, op feestdagen, bij sluiting zwembad. Uitzondering : In de zomervakantie van 2022 gaan de lessen babyzwemmen wel door.Mocht de les uitzonderlijk niet doorgaan wegens afwezigheid van de lesgever, dan wordt dit aangekondigd via de website. Voor aanvang van elke les kijk je dus best even de startpagina van de website na.

 

Prijs?

Het lesgeld voor een reeks van 8 lessen babyzwemmen sessie 1 of sessie 2 bedraagt € 40. Je ontvangt een beurtenkaart, die 3 maanden geldig is. De kaart wordt afgestempeld aan de kassa voor aanvang van de les. Indien een 2de ouder mee in het zwembad wenst te gaan, is dat mogelijk.

Het lesgeld voor een reeks van 8 lessen babyzwemmen (sessie 1 + sessie 2) bedraagt € 70.

Inschrijven?

Instappen is steeds mogelijk! Voor de eerste les dien je vooraf in te schrijven. Dit kan via het inschrijvingsformulier.